artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu alun-alun nganjuk – lilin herlina & agung

lungo tak anti-anti kapan nggonmu bali
mecak’e endahing wengi kutha nganjuk iki
sumilir angin wates nggugah kangene ati
apa kowe ora ngerteni kowe tak kangeni

ning alun-alun tak goleki
terminal stasiun tak ubengi
senajan setaun tak enteni
tresnamu sing tak gondheli

lali tenan tho dek nggonmu janji-janji
disekseni lampu alun-alun iki
lali tenan tho dek karo aku iki
ning terminal stasiun nggonku nggoleki

sumilir angin wates nggugah kangene ati
apa kowe ora ngerteni kowe tak kangeni

ning alun-alun tak goleki
terminal stasiun tak ubengi
senajan setaun tak enteni
tresnamu sing tak gondheli

lali tenan tho dek nggonmu janji-janji
disekseni lampu alun-alun iki
lali tenan tho dek nggonmu janji-janji
ning terminal stasiun nggonku nggoleki

ning alun-alun tak goleki
terminal stasiun tak ubengi
senajan setaun tak enteni
tresnamu sing tak gondheli

- kumpulan lirik lagu lilin herlina & agung