Penyanyi : a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

lirik lagu ande-ande lumut – jawa tengah


putraku si andhe andhe andhe lumut
temuruna ana putri kang unggah-unggahi
putrine, ngger, sing ayu rupane

klenthing abang iku kang dadi asmane
adhuh, ibu, kula dereng purun
adhuh, ibu kula mboten mudhun
nadyan ayu sisane si yuyu kang-kang

putraku si andhe andhe andhe lumut
temuruna ana putri kang unggah-unggahi
putrine, ngger, sing ayu rupane

klenting ijo iku kang dadi asmane
adhuh, ibu, ibu sampun meksa
kang putra taksih dereng kersa
amargi putra taksih nandhang asmara

adhuh, ibu, kula dereng purun
adhuh, ibu kula mboten mudhun
nadyan ayu sisane si yuyu kang-kang

putraku si andhe andhe andhe lumut
temuruna ana putri kang unggah-unggahi
putrine, ngger, sing ayu rupane

klenthing kuning iku kang dadi asmane
adhuh, ibu, kula inggih purun
kang putra inggih badhe mudhun
nadyan ala punika kang putra suwun


| kumpulan lirik lagu jawa tengah

Disclaimer: lirik lagu ande-ande lumut - jawa tengah adalah properti dan hak cipta oleh pemilik / pencipta, dan disajikan untuk tujuan edukasi, promosi dan untuk penggunaan pribadi.


lirik lagu lainnya: