Penyanyi : a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

lirik lagu bad hair day – awie


bad hair day, ah, ah
aku tengah bad hair day
semalam ku bertemu
dengan kekasihku yang lawa
rambutku yang panjang ditegurnya
potong la rambut tu
baru la handsome pakweku
bukanku tak mahu
tetapi sayangkan rambutku
bukan senang nak simpan rambut panjang
bila dah kerja office rambut mahu trim
pakai pun mahu slack dan pierre-cardin
tak boleh lagi pakai denim
sayangkan kasih, ke kedai mamak k*melangkah
sayang mamak tengah marah
kerja overtime hari-hari
tapi saya india juga bulum boleh balik lagi
tiket flight yang melambung tinggi
chorus:
rambutku sekarang panjang
rambutku macam bulu tikus
rambutku yang kusayang
rambutku jadi korban gunting mamak
aku harap bisnes dia bungkus
(repeat 2x)
hari ini ku bertemu
dengan kekasihku yang lawa itu
rambutku yang gondol digelakkannya
(repeat chorus 2x)
bad hair day, ah, ah
aku tengah bad hair day
[submitted by : ridzwan]


| kumpulan lirik lagu awie

Disclaimer: lirik lagu bad hair day - awie adalah properti dan hak cipta oleh pemilik / pencipta, dan disajikan untuk tujuan edukasi, promosi dan untuk penggunaan pribadi.


lirik lagu lainnya: