artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu banyu langit – didi kempot

sworo angin, angin sing ngreridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi

suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi
ngalemo, ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo, ngalemo neng aku
ben ra adem kesiram udaning dalu
banyu langit sing ono dhuwur kayangan
watu gede kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

- kumpulan lirik lagu didi kempot