artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu cinta bli pasti – tarling cirebonan feat. dadang anesa

cinta bli pasti
voc: dadang anesa
ditulis oleh: kangmas nun

rasane sedih kula selalu mikiri
mikiri cinta bli pasti
stres pikiran lamon pengen ketemuan
c-ma mung bisa smsan
jodoh pancen kejem ora bisa nepungaken
gawe kula kelaya cinta
senajan kula sampe nangis geti
bli mungkin kula bisa nduweni
bli mungkin tepung dadi sawiji
demene kula ora bisa mari
senajan kula wis duwe laki
batin malik bae ning sampean
kula bli sanggup ngilangaken sampean
kula sengsara disiksa cinta.
stres pikiran lamon pengen ketemuan
c-ma mung bisa smsan
jodoh pancen kejem ora bisa nepungaken
gawe kula kelaya cinta
senajan kula sampe nangis geti
bli mungkin kula bisa nduweni
bli mungkin tepung dadi sawiji
demene kula ora bisa mari
senajan kula wis duwe laki
batin malik bae ning sampean
kula bli sanggup ngilangaken sampean
kula sengsara disiksa cinta
stres pikiran lamon pengen ketemuan
c-ma mung bisa smsan
jodoh pancen kejem ora bisa nepungaken
gawe kula kelaya cinta

- kumpulan lirik lagu tarling cirebonan feat dadang anesa