Penyanyi : a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

lirik lagu kayu ria – 5forty2


kayu ria ku jadi, suka riaku hari-hari ku main lagi
mari-mari jari-jari main, dari malam sampai ke pagi hari (2x)

[phonic]
dia mula langkah kanan tak baca bismillah
tak kira level berapa semua dia redah
mula dari newbie, skang mula disegani
kawan-kawan yang terer dia t*tik jadi tak reti
main apa, semua permainan dia master
batang ria dah kat tangan, memang dia gila
combo 1,2,3, nampak sedap cam kfc
tak sempat orang tukar pengganti, dah mati
itu baru street fighter, plus tekken 3
belum counter strike, left 4 dead and fifa lagi
kalau dia gelecek, ronaldo pun serah diri
sepakan perc*ma sampai boot kena dahi

kayu ria ku jadi, suka riaku hari-hari ku main lagi
mari-mari jari-jari main, dari malam sampai ke pagi hari (2x)

[g]
bila dia pegang senapang, terus snipe tang kepala
cheat penuh satu buku, memang invisible la derr
1 shot, 2 shot, dia masih lagi berdiri
~come shoot me~, tak main sembunyi-sembunyi
tapi time belajar dia la last in rating
now i already story, you all thinking
kong kepala hotak kau, kan dah kena
ahmad nisfu pun bebulu, hidup kau sah takde makna
takde guna kalau hebat, takat kat alam maya
eksen lebih kau dok tayang kt dalam layar
bayar bet pun sanggup, tentu2 bole kaya
bila orang pukul betul, kau lembik tak bermaya

kayu ria ku jadi, suka riaku hari-hari ku main lagi
mari-mari jari-jari main, dari malam sampai ke pagi hari (2x)

[cypherd]
tengok ngan awek cantik, komfem kau kena gelak
sebab dengan dak kecik, kau bajet hebat nampak
bapak ahh… 24 jam 7 hari ngadap
seminit tak sentuh, cam mat pit kau punye sangap
tangan ketar-ketar, nafas cungap-cungap
camne kau nak jadi, anak baik yang diharap?
tinggal harapan, camne la nak bela bangsa
yang aku tengok skrg ni kau yg jadi mangsa
senang senang kepala hotak kau diperguna
umpan dengan game, terus kau diperkuda
hitam gelap masa depan aku boleh jamin
pasal korang dok asyik, main, main, main…

kayu ria ku jadi, suka riaku hari-hari ku main lagi
mari-mari jari-jari main, dari malam sampai ke pagi hari (2x)?


| kumpulan lirik lagu 5forty2

Disclaimer: lirik lagu kayu ria - 5forty2 adalah properti dan hak cipta oleh pemilik / pencipta, dan disajikan untuk tujuan edukasi, promosi dan untuk penggunaan pribadi.


lirik lagu lainnya: