artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu lorone ring kene – vita feat. mahesa

sepurane dudu isun suloyo janji
sing sengojo isun osing ngapusi (in)
jujur baen isun sing biso ngelaksani
mergo wong tuwek osing ngidini
lorone reng kene koyo sing kuat rasane
ngelik ngelik … nong punjereng roso
lorone reng keene … koyo sing ono tambane
ati iki … sing nerimo… sing baaakal neeerimo …

intro

intro … melody

bektinisun nong wong tuwek
tego ninggalaken riko
masiyo jodo sing ono …
welas sun mung kanggo riko
oooojo rikoo… nanduuur roooooso …
wes kadung welas riko tinggalnoooo…

- kumpulan lirik lagu vita feat mahesa