artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu luntur – mahesa feat. dewi cinta

seng kiro ono maning roso welas
seng kiro ono maning roso ngeman
mergo riko seng koyo bengen maning

wes seng ono cerito tentrem nong batin
wes seng ono cerito angete roso
riko wes kegowo amuk hang kenemenen

luntur welas isun nong riko seng ono ati maning kanggo sun nyepuro
emong isun rasakno maning tatu hg loro mergo riko emong isun loro

- kumpulan lirik lagu mahesa feat dewi cinta