Penyanyi : a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

lirik lagu manuk ora manggung – vivi rosalita & brodin


biyen kowe seneng manuk kutut
tak gawakke dhek mergo aku kepincut
nadyan sliramu ra pati ayu
nanging aku tetep cinta padamu

bener mas aku arep matur jujur
kowe nggantheng dasar gedhe dhuwur
nanging aku getun lan kecewo
mergo manukmu ora bisa manggung

sore dicedak’i mas manukku manggung
wayah isuk mas manukku nyemplung
neng nyatane saiki malah murung
yen ra manggung luwih becik pulang kampung

gemes gemes gemes aku gemes gemes
tak cedak’i manukmu lemes
getem getem getem aku getem getem
tak senggal-senggol manukmu malah ndekem

ojo gemes dhek lagi males
ojo getem dhek lagi anggrem
ndekam-ndekem hawane lagi adem
jok digegem mengko mundak mlungker

sore dicedak’i mas manukku manggung
wayah isuk mas manukku nyemplung
neng nyatane saiki malah murung
yen ra manggung luwih becik pulang kampung

gemes gemes gemes aku gemes gemes
tak cedak’i manukmu lemes
getem getem getem aku getem getem
tak senggal-senggol manukmu malah ndekem

ojo gemes dhek lagi males
ojo getem dhek lagi anggrem
ndekam-ndekem hawane lagi adem
jok digegem mengko mundak mlungker


| kumpulan lirik lagu vivi rosalita & brodin

Disclaimer: lirik lagu manuk ora manggung - vivi rosalita & brodin adalah properti dan hak cipta oleh pemilik / pencipta, dan disajikan untuk tujuan edukasi, promosi dan untuk penggunaan pribadi.


lirik lagu lainnya: