Penyanyi : a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

lirik lagu ngamen 7 (bapak koclok) – vivi rosalita


aku iki pancen dadi wong ora nduwe
awit cilik aku ditinggal ibuku
petang wulan dudo bapakku rabi meneh
entuk mbok rondo sing bokonge semlohe

bapakku luwih sayang karo bojone
ketimbang karo aku anakke dhewe
bapak lali pangan lali sandanganku
bapak tego ra mikir sekolahku

mugo-mugo bapakku ndang elingo
mugo-mugo bapakku ndang ngertio
aku nang kene keloro-loro
kepingin sambat nanging karo sopo

aku ora njaluk dunyo lan brono
seng tak njaluk kasih sayang wong tuwo

sak bendino aku mangan nggolek dewe
panas udan aku tetep nekad ae
neng bus kota kuwi dadi kantoranku
emper toko sing dadi istanaku

aku iki pancen dadi wong ora nduwe
awit cilik aku ditinggal ibuku
petang wulan dudo bapakku rabi meneh
entuk mbok rondo sing bokonge semlohe

bapakku luwih sayang karo bojone
ketimbang karo aku anakke dhewe
bapak lali pangan lali sandanganku
bapak tego ra mikir sekolahku

mugo-mugo bapakku ndang elingo
mugo-mugo bapakku ndang ngertio
aku nang kene keloro-loro
kepingin sambat nanging karo sopo

aku ora njaluk dunyo lan brono
seng tak njaluk kasih sayang wong tuwo

sak bendino aku mangan nggolek dewe
panas udan aku tetep nekad ae
neng bus kota kuwi dadi kantoranku
emper toko sing dadi istanaku

aku iki pancen dadi wong ora nduwe
awit cilik aku ditinggal ibuku
petang wulan dudo bapakku rabi meneh
entuk mbok rondo sing bokonge semlohe

bapakku luwih sayang karo bojone
ketimbang karo aku anakke dhewe
bapak lali pangan lali sandanganku
bapak tego ra mikir sekolahku

mugo-mugo bapakku ndang elingo
mugo-mugo bapakku ndang ngertio
aku nang kene keloro-loro
kepingin sambat nanging karo sopo

aku ora njaluk dunyo lan brono
seng tak njaluk kasih sayang wong tuwo

sak bendino aku mangan nggolek dewe
panas udan aku tetep nekad ae
neng bus kota kuwi dadi kantoranku
emper toko sing dadi istanaku


| kumpulan lirik lagu vivi rosalita

Disclaimer: lirik lagu ngamen 7 (bapak koclok) - vivi rosalita adalah properti dan hak cipta oleh pemilik / pencipta, dan disajikan untuk tujuan edukasi, promosi dan untuk penggunaan pribadi.


lirik lagu lainnya: