Penyanyi : a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

lirik lagu ngamen 77 (selingkuh ambek tonggo) – yopi (sarey dut)


ngamen 77 (selingkuh ambek tonggo)

sumpah mati yo jan ra nyongko-nyongko
loro ati mergo mbok tinggal lungo
dudu mergo anggonmu kurang belonjo
katut joko bondo terong gede dowo

jan saiki rupamu isih ayu
akeh joko kang kesengsem sliramu
nanging kudu eling karo usiamu
yen wis tuwo soyo elek ora payu

tak belani banting tulang awan bengi
kerjo ngamen tak lakoni demi sang istri
tak belani nutup mata ngebet ati
dowo nafsu tak ilangi, cukup satu istri

nanging gelo sing tak terimo
kowe selingkuh ambek tonggo

tak nggo mangan ora keroso sego
tak nggo turu sliwer-sliwer ning moto
patah hati begitu nelongso
bunuh diri nanging aku wedi duso

tak belani banting tulang awan bengi
kerjo ngamen tak lakoni demi sang istri
tak belani nutup mata ngebet ati
dowo nafsu tak ilangi, cukup satu istri

nanging gelo sing tak terimo
kowe selingkuh ambek tonggo

tak belani banting tulang awan bengi
kerjo ngamen tak lakoni demi sang istri
tak belani nutup mata ngebet ati
dowo nafsu tak ilangi, cukup satu istri

nanging gelo sing tak terimo
kowe selingkuh ambek tonggo
nanging gelo sing tak terimo
kowe selingkuh ambek tonggo


| kumpulan lirik lagu yopi (sarey dut)

Disclaimer: lirik lagu ngamen 77 (selingkuh ambek tonggo) - yopi (sarey dut) adalah properti dan hak cipta oleh pemilik / pencipta, dan disajikan untuk tujuan edukasi, promosi dan untuk penggunaan pribadi.


lirik lagu lainnya: