Penyanyi : a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

lirik lagu nitip kangen – campursari sangga buana feat. putri & itok


wis pirang-pirang bengi ora biso turu
mergo tansah kelingan marang sliramu
ning netro katon nyoto esem guyumu

ati tansah tratapan naliko nyanding sliramu

arum w*ngine kembang nggugah kangen iki
koyo sliramu nyanding rogo iki
aluse pangucapmu nentremke atiku
senadjan mung sedelo ngobati roso kangenku

mung tak angen roso sakjroning dodo
koyo ati ra ono wong liyo
saben wengi mung tansah kelingan
tak t*tipne roso kangenku nang kerlip lintang

semono ugo aku kangen sliramu
saben wayah turu eling parasmu
gelisah batin iki yen ora ketemu
marang kerlip lintang tak t*tipne roso kangenku


| kumpulan lirik lagu campursari sangga buana feat putri itok

Disclaimer: lirik lagu nitip kangen - campursari sangga buana feat. putri & itok adalah properti dan hak cipta oleh pemilik / pencipta, dan disajikan untuk tujuan edukasi, promosi dan untuk penggunaan pribadi.


lirik lagu lainnya: