artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu pitik tukung – jawa tengah

pitik tukung

aku duwe pitik, pitik tukung
saben dina, tak pakani jagung
petok gogok petok petok ngendhog siji
tak teteske,kabeh trondhol dhol dhol
tanpa wulu, megal-megol gol gol gawe guyu

aku duwe pithik cilik wulune brintik
cucuk kuning jengger abang tarung mesti menang
sopo wani karo aku musuh pithikku

- kumpulan lirik lagu jawa tengah