Penyanyi : a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

lirik lagu talak tilu – bungsu bandung


talak tilu

mana nyeri nyeri nyeri teuing
ceurik ati di tambelakan
henteu benang ku disabaran
aduh alah ieung
tega teh teuing

indit sore tulunyungna subuh
abdi tunduh mukakeun tulak
batin nyeuri ceurik sorangan
aduh alah ieung
tega teh teuing

nyeri-nyeri moal benang di ubaran
kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran
mempeng ngora keneh
mempeng urang can batian
pek geura serahkeun
talak tilu sakalian

henteu butuh lalaki curaling
boga rasa asa ieu aing
henteu robah teu eling-eling
aduh alah ieung
tega teh teuing


| kumpulan lirik lagu bungsu bandung

Disclaimer: lirik lagu talak tilu - bungsu bandung adalah properti dan hak cipta oleh pemilik / pencipta, dan disajikan untuk tujuan edukasi, promosi dan untuk penggunaan pribadi.


lirik lagu lainnya: