artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu tombo ati – opick

tombo ati

tombo ati – opick

tombo ati iku limo perkarane
kaping pisan moco qur’an lan maknane
kaping pindo sholat wengi lakonono
kaping telu wong kang sholeh k-mpulono
kaping papat kudu weteng ingkang luwe
kaping limo dzikir wengi ingkang suwe
salah sawijine sopo biso ngelakoni
mugi-mugi gusti allah njembatani
[2x]

obat hati ada lima perkaranya
yg pertama, baca qur’an dan maknanya
yang kedua, sholat malam dirikanlah
yg ketiga, berk-mpullah dng orang sholeh
yg keempat, perbanyaklah berpuasa
yg kelima, dzikir malam perpanjanglah
salah satunya siapa bisa menjalani
moga-moga gusti allah mencukupi
[2x]

- kumpulan lirik lagu opick