artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu warung pojok – jawa barat

akeh wong padha kedanan masakan,
akeh wong padha kelingan pelayan
ora klalen kesopanan ning sekabeh lelangganan

yen balik tas jalan-jalan mingguan
mumpung bae tas gajian kaulan
warung pojok go ampiran etung-etung ke kenalan
tobat dhendhenge emi rebuse,
sega gorenge dhaginge gedhe gedhe

adhuh kopie, tobat bukete
adhuh manise persis kaya pelayane
pura-pura mata mlirik meng dhuwur
padhahal ati ketarik lan ngawur
nginum kopi menc-k nyembur kesebab
nyasar meng cungur
tobat dhendhenge emi rebuse
sega gorenge dhaginge gedhe gedhe
adhuh kopie tobat bukete
adhuh manise persis kaya pelayane

- kumpulan lirik lagu jawa barat