Penyanyi : a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

lirik lagu warung pojok – jawa barat


akeh wong padha kedanan masakan,
akeh wong padha kelingan pelayan
ora klalen kesopanan ning sekabeh lelangganan

yen balik tas jalan-jalan mingguan
mumpung bae tas gajian kaulan
warung pojok go ampiran etung-etung ke kenalan
tobat dhendhenge emi rebuse,
sega gorenge dhaginge gedhe gedhe

adhuh kopie, tobat bukete
adhuh manise persis kaya pelayane
pura-pura mata mlirik meng dhuwur
padhahal ati ketarik lan ngawur
nginum kopi menc*k nyembur kesebab
nyasar meng cungur
tobat dhendhenge emi rebuse
sega gorenge dhaginge gedhe gedhe
adhuh kopie tobat bukete
adhuh manise persis kaya pelayane


| kumpulan lirik lagu jawa barat

Disclaimer: lirik lagu warung pojok - jawa barat adalah properti dan hak cipta oleh pemilik / pencipta, dan disajikan untuk tujuan edukasi, promosi dan untuk penggunaan pribadi.


lirik lagu lainnya: