lirikcinta.com
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu konangan – gmlt

Loading...

konangan main neng mburiku
cukup pisan wae gawe aku kelaran
pancene iki aku sing kleru
gampang percoyo sing jenenge omongan

umpomo aku ora wiruh
nanging kasunyatan koe konangan

konangan maen ning mburiku
cukup pisan wae gawe aku kelaran
pancene iki aku sing kleru
gampang percoyo sing jenenge omongan

umpomo aku ora wiruh
nanging kasunyatan koe konangan

ra perlu penjelasan
kertas sek semula putih saiki berubah abang
koe uwis konangan, ra perlu diperpanjang
ndak malah tambah kedawan
rumangsamu stnk, telat mengko mlebu sidang

dasar cen geleman, digrateli cah lanang
bagimu kepuasan, bagiku koe bajingan
rupo ayu tur murah-murahan
prek su aku kon ngopeni, bekase turah-turahan

umpomo aku ora wiruh
nanging kasunyatan koe konangan

kangmas aku wani sumpah mati
sejatine aku neng mburi maen ora wani
kangmas tulung pisan rungokno
aku ra ngeliyo, mung sewates konco

konangan main neng mburiku
cukup pisan wae gawe aku kelaran
pancene iki aku sing kleru
gampang percoyo sing jenenge omongan

umpomo aku ora wiruh
nanging kasunyatan koe konangan