lirikcinta.com
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu layung – irenne ghea

Loading...

kelayung layung atiku
ngg-yuh tresnamu nganti nglalu
tak angen angen k-memeng
soyo angles kekes

datan jinjang kapirangu
dangu tan temu nganti ngrangu
sedyamu tak antu kadya
nengga kluwung wayah dalu

sedina wes tak tenggo
seminggu nggonku nunggu
sesasi tak enteni anderpati

ngugemi janji kang semu
ngrusak awakku nganti kuru
welingku marang sliramu
duh wong bagus aku nunggu

kelayung layung atiku
ngg-yuh tresnamu nganti nglalu
tak angen angen k-memeng
soyo angles kekes

datan jinjang kapirangu
dangu tan temu nganti ngrangu
sedyamu tak antu kadya
nengga kluwung wayah dalu

sedina wes tak tenggo
seminggu nggonku nunggu
sesasi tak enteni anderpati

ngugemi janji kang semu
ngrusak awakku nganti kuru
welingku marang sliramu
duh wong bagus aku nunggu