artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu mung riko – nella kharisma feat. mahesa

selawase urip iki mung kanggo riko
setuhune welas iki mung kanggo riko
seneng urip isun iki yo mergo riko
sing ono susahe ati dung nyanding riko
raino lan bengi hang isun anteni
yoro mung tekan riko
hang isun anteni hang sun impi impi
yoro mung rupan riko
selawase urip iki mung kanggo riko
setuhune welas iki mung kanggo riko
. . .
suci welas iki mung isun hang nduweni
wengi hang sun impi yo mung pujane ati
seneng urip isun iki yo mergo riko
sing ono susahe ati dung nyanding riko
. . .
isun lan riko podo ngimbangi
nggowo roso welas hang suci
ulan lan lintang nyunari wengi
welas iki madangi ati
raino lan bengi hang isun anteni
yoro mung tekan riko
hang isun anteni hang sun impi impi
yoro mung rupan riko
selawase urip iki mung kanggo riko
setuhune welas iki mung kanggo riko
seneng urip isun iki yo mergo riko
sing ono susahe ati dung nyanding riko

- kumpulan lirik lagu nella kharisma feat mahesa