artis: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu senggot – lengger banyumas seni budaya

Loading...

wis kawit jaman kuna lereng
tontonan lengger akeh sing seneng
sijine mloes pisan tanduke nyableng

tua enom
lanang wadon
kawit bocah tekan kaki nini
kebrutug demen nonton
lengger banyumas
nganti ora eling anak bojo
sing penting asik melu ngibing
lengger seni budaya asli
tradisional banyumasan
kudu dikipu-kipu
diuri uri
jalur lan kendange buket pisan
indene da lues trampil pisan
sing nonton pada njanggleng semeleren
ana sing tongkrong
ana sing njanggleng
ana sing mbandreng melu ngibing
jejerpetan njagongi klaras
(lengger kesenian asli banyumas)
tuku salak neng pasar paing
(rasa kepenak ayo pada ngibing)
pitik jengger langka jalune
(sentile njejal langka padane)
obang abing digoreng garing
(sepisan ngibing njaluk maning)
.nganti ora eling anak bojo sing penting asik melu ngibing
lengger seni budaya asli banyumasan
kudu di kipu_kipu diuri_uri
calung lan kendange buket pisan
trampil pisan
sing nonton pada njanggleng semplengereng
ana sing tongktong
ana sing njangglengana sing mbandreng melu ngibing
iwak jahir kebek neng eri
“lengger banyumas kudu diuri_uri”
iwak emas diuntal teri
“lengger banyumas tetep lestari”
mbeker mbeker disosor meri
“nonton lengger jal ora mblengeri
medang clebek mbatir mbet-ti