artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu kangen setengah mati – via vallen

kerlap kerlip lintang ana ring aw-ng – aw-ng
ngengetaken isun rikala ambi rika
semilire angin ana ring wayah wengi

nambyahi sepine ati hang magih dewekan

kerlap kerlip lintang ana ring aw-ng – aw-ng
ngengetaken isun rikala ambi rika
semilire angin ana ring wayah wengi
nambyahi sepine ati hang magih dewekan

duh nelangsa rasane ati
pingin ketemu tapi sing bisa
kaya dene mangsa ketiga
ngenteni banyu udan teka
kangen iki setengah mati
mung rika hang bisa nambyani
sayang riko saiki nong ngendi
wis suwe sun nganten – nganteni

intro

kerlap kerlip lintang ana ring aw-ng – aw-ng
ngengetaken isun rikala ambi rika
semilire angin ana ring wayah wengi
nambyahi sepine ati hang magih dewekan

duh nelangsa rasane ati
pingin ketemu tapi sing bisa
kaya dene mangsa ketiga
ngenteni banyu udan teka
kangen iki setengah mati
mung rika hang bisa nambyani
sayang riko saiki nong ngendi
wis suwe sun nganten – nganteni

duh nelangsa rasane ati
pingin ketemu tapi sing bisa
kaya dene mangsa ketiga
ngenteni banyu udan teka
kangen iki setengah mati
mung rika hang bisa nambyani
sayang riko saiki nong ngendi
wis suwe sun nganten – nganteni

- kumpulan lirik lagu via vallen