artis: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu kanggo riko – demy

Loading...

he.he.he.he.he.he
ho.ho.ho.ho.ho.ho
sing ono hang biso ngalangi niat iki
masio tah samudro sun arungi
sing ono hang biso mbatesi welas iki
masio ilang nyowo sun belani
paran baen sun lakoni kanggo riko

siji sijine mung riko
nong ati nisun selawase
separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

sing ono hang biso ngalangi niat iki
masio tah samudro sun arungi
sing ono hang biso mbatesi welas iki
masio ilang nyowo sun belani
paran baen sun lakoni kanggo riko

siji sijine mung riko
nong atinisun selawase
separuh rogo iki yoro mung kanggo riko
(siji sijine mung riko)
nong atinisun selawase
(separuh rogo iki)
yoro mung kanggo riko