artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu lungset 2 – nella kharisma

tak enteni tekamu, nganti lungsete atiku
sabarku iki ra ono watese tekan kapan ngenteni slirane
tak enteni tekamu, setahun rong tahun sewindu, prasasat nganti rambut dadi putih sabar ngenteni slirane muliih

senjan ono kabar sing, marai panas nang kuping, kabare ning kono ndue aku percoyo kowe, kabar kabar tak anggep angin, marai awakku gering janjimu biyen tak ugemi kowe mesti balii
tak enteni tekamu, nganti lungsete atiku
sabarku iki ra ono watese tekan kapan ngenteni sliranee
yoo panggah sabar aku ngenteni kowe, ra gagas kabar kui mung jarene, aku tetep setyo tumekane teko sak jujure ngerti atiku yo mung kanggo riko
123 tekan 87 setahun rong tahun tekane sewindu, pacarku lari, pacar menghianati nganti tak hubungi kowe mesti bali
tak enteni tekamu, nganti lungsete atiku,,, sabarku iki ra ono watese, tekan kapan ngenteni slirane
taak enteni tekamu, setahun rong tahun sewindu
prasasat nganti rambut dadi putih, sabr ngenteni slirane mulih
123 tekan 87 setahun rong tahun tekane sewindu, pacarku lari, pacar menghianati nganti tak hubungi kowe mesti bali
senjan ono kabar sing, marai panas nang kuping, kabare ning kono ndue aku percoyo kowe, kabar kabar tak anggep angin, marai awakku gering janjimu biyen tak ugemi kowe mesti balii
tak enteni tekamu, nganti lungsete atiku,,, sabarku iki ra ono watese, tekan kapan ngenteni slirane,, tak enteni mesti kowe bali

- kumpulan lirik lagu nella kharisma