artis: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu lungset (feat. vita alvia) – mahesa

Loading...

sun sembur esem iki
masiyo tah udan njero ati
nono wujute ulihe ngenteni
lungset ati iki

riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing ono liyo
solong tah solong riko apuwo

tautah isun ngeliyo, uwah roso ambi riko
tautah isun ngeloro, tapi riko suloyo
uwah janji lan roso

riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing ono liyo
solong tah solong riko apuwo

tautah isun ngeliyo, uwah roso ambi riko
tautah isun ngeloro, tapi riko suloyo
uwah janji lan roso

sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep w-ngi masiyo isun sing ono