artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu parang tritis (feat. didi kempot) – endank soekamti

rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis
atine koyo diiris
naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis
ra nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis

parangtritis neng kono wong manis
yen eling kowe reneo gelis
parangtritis neng kono wong manis
yen eling aku kepengin nangis

ombak gede katon ngawe-awe, nelongso neng ati rasane
ombak gede sing dadi seksine, kelingan nganti tekan seprene

rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis
atine koyo diiris
naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis
ra nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis

parangtritis neng kono wong manis
yen eling kowe reneo gelis
parangtritis neng kono wong manis
yen eling aku kepengin nangis

ombak gede katon ngawe-awe, nelongso neng ati rasane
ombak gede sing dadi seksine, kelingan nganti tekan seprene
ombak gede katon ngawe-awe, nelongso neng ati rasane
ombak gede sing dadi seksine, kelingan nganti tekan seprene

- kumpulan lirik lagu endank soekamti