artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu salah tompo (feat. novellia) – rapx

Loading...

bingung rasa ning ati
krungu kabar kowe wes nduwe ganti
sing eling tansah mbiyen karo janjine
malah sopo sing arep ninggalke

kurang opo aku iki
kabeh penjalukmu wes tak turuti
paribasan ngg-yuh ulan tak lakoni
opo kowe sing ora ngerti

pancen awale aku tresno marang awakmu
ra nyongko ra ngiro kowe arep ninggalke aku
opo ra kelingan semono karo janjimu
kowe ra bakal ninggalke kabeh tresno sucimu

aku krungu soko tonggo gawe cidro nang ati
iku kabeh jare awakmu wes ora gati
opo balesane awakmu koyo ngene ki
nganti kowe iso tego ninggal sumpah lan janji

ojo salah tompo, ojo salah terimo
gampang percoyo omongane wong liyo
ra ono niatan aku nggolek ganti
mergo mung kowe sing tak tresnani

ojo salah tompo, ojo salah nerimo
gampang banget kowe percoyo karo wong liyo
ra ono niatan opo maneh golek ganti
mergo kowe kuwi sing ono sak jroning ati

wes ra sah nesu opo maneh kudu muring
gak dadi pikiran mengko awak dadi gering
pancen tresno kuwi mestine akeh pagudo
tak buktine kabeh ben kowe ora ngresulo

bingung rasa ning ati
krungu kabar kowe wes nduwe ganti
sing eling tansah mbiyen karo janjine
malah sopo sing arep ninggalke

kurang opo aku iki
kabeh penjalukmu wes tak turuti
paribasan ngg-yuh ulan tak lakoni
opo kowe sing ora ngerti

yo wis iki salahku
jo di jipuk jeru nong atimu
mugo iki ra ndadekke panase sliramu
coro iki legowo sing nyoto kowe lan aku

ojo salah tompo, ojo salah terimo
gampang percoyo omongane wong liyo
ra ono niatan aku nggolek ganti
mergo mung kowe sing tak tresnani

ojo salah tompo, ojo salah terimo
gampang percoyo omongane wong liyo
ra ono niatan aku nggolek ganti
mergo mung kowe sing tak tresnani