artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu sawangen – nella kharisma

opo aku kurang gati
opo aku iki kurang sayang
katone tresnomu ngambang
katone atimu bimbang

sing tak jaluk mung ngertine
yen tresnoku mung karo kowe
ora ono liyane
ning atiku mung ono kowe

haaa haaa haaa

saw-ngen kae saw-ngen
bulan ra kiro ninggalno b-mine
saw-ngen kae saw-ngen
lintang ra kiro ninggalno langite

koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe
selawase mung karo kowe

opo aku kurang gati, opo aku iki kurang sayang
katone tresnomu ngambang, katone atimu bimbang
sing tak jaluk mung ngertine, yen tresnoku mung karo kowe
ora ono liyane ning atiku mung ono kowe haaa haaa haaa

saw-ngen kae saw-ngen (bulan kae saw-ngen), bulan ra kiro ninggalno b-mine
saw-ngen kae saw-ngen (bulan kae saw-ngen), lintang ra kiro ninggalno langite
koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe

saw-ngen kae saw-ngen (bulan kae saw-ngen), bulan ra kiro ninggalno b-mine
saw-ngen kae saw-ngen (bulan kae saw-ngen), lintang ra kiro ninggalno langite
koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe
koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe

- kumpulan lirik lagu nella kharisma