lirikcinta.com
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu ojo di sio sio – anggun pramudita

Loading...

ati wes kadung demen
ojo di gawe loro
welas hang sun duweni
yo mung kanggo riko

mulo aran wong kangen
koyo ombak ring segoro
pasang surute asmoro
sing ono hang ngiro

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
ojo di gawe loro
mergo tinggal riko
kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
hang ono nong ngarep riko
ojo di sio sio

ati wes kadung demen
ojo di gawe loro
welas hang sun duweni
yo mung kanggo riko

mulo aran wong kangen
koyo ombak ring segoro
pasang surute asmoro
sing ono hang ngiro

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
ojo di gawe loro
mergo tinggal riko

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
hang ono nong ngarep riko
ojo di sio sio

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
ojo di gawe loro
mergo tinggal riko

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
hang ono nong ngarep riko
ojo di sio sio