lirikcinta.com
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu semendale ati – catur arum

Loading...

arum semebyar gondo
w-ngine kembang gawe bingunge ati
semono sun saw-ng ayune
kembang koyo putri nambahi s-m-ndale ati

opo tah iki welas
opo mong roso kagum

tapi ati gelibegan seng biso turu
katon katonan nong w-ngi ugo ayune
kariyo kepengen weruhi arane lan umahe

arum semebyar gondo
w-ngine kembang gawe bingunge ati
semono sun saw-ng ayune
kembang koyo putri nambahi s-m-ndale ati

opo tah iki welas
opo mong roso kagum

tapi ati gelibegan seng biso turu
katon katonan nong w-ngi ugo ayune
kariyo kepengen weruhi arane lan umahe

tapi ati gelibegan seng biso turu
katon katonan nong w-ngi ugo ayune
kariyo kepengen weruhi arane lan umahe

mugo mugo mageh dorong ono hang nduwe
ya duh kembang kari ngelik ngelik nong ati
mugo mugo mageh dorong ono hang nduwe
ya duh kembang kari ngelik ngelik nong ati

mugo mugo mageh dorong ono hang nduwe
ya duh kembang kari ngelik ngelik nong ati
mugo mugo mageh dorong ono hang nduwe
ya duh kembang kari ngelik ngelik nong ati