lirikcinta.com
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu kenangan parang tritis – delia chery

Loading...

pasir putih iki
sing tansah setyo ngancani
anggonku nunggu ngenteni tekamu

ombak sing oyak-oyakan
nambahi tansah kelingan
jroning atiku iki wes kangen tenan

opo koe lali dek semono ngucap janji
segoro kidul parang tritis seng nyekseni
gedene ombak segoro ngelingke jaman semono
nalikane ngeronce taline asmoro

mripat iki nangis, batinku koyo diiris
yen kelingan kenangan ning parangtritis
opo koe ra kroso, opo pancen wes ra kerso
duh wong bagus betinku keloro-loro

opo koe lali dek semono ngucap janji
segoro kidul parang tritis seng nyekseni
gedene ombak segoro ngelingke jaman semono
nalikane ngeronce taline asmoro

mripat iki nangis, batinku koyo diiris
yen kelingan kenangan ning parangtritis
opo koe ra kroso, opo pancen wes ra kerso
duh wong bagus betinku keloro-loro