lirikcinta.com
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu semebyar – demy

Loading...

sing tau tauo
atinisun bingung gedigi
sakat riko tinggal
urip isun rasane koyo nggantung

pikiran sering ngelamun
sampek awak dadi koyo wong linglung

kabar wes semebyar
riko lan isun arep jejodohan
embuh keneng setan paran
riko ninggal isun tanpo jalaran

mulo t-tip salam
nong angin lan derese udan
warahen isun nganteni
tekan riko eman embuh sampek kapan

isun emong nanggung wirang
sun anteni nong jlajabane law-ng

kabar wes semebyar
riko lan isun arep jejodohan
embuh keneng setan paran
riko ninggal isun tanpo jalaran

mulo t-tip salam
nong angin lan derese udan
warahen isun nganteni
tekan riko eman embuh sampek kapan

isun emong nanggung wirang
sun anteni nong jlajabane law-ng

mulo t-tip salam
nong angin lan derese udan
warahen isun nganteni
tekan riko eman embuh sampek kapan

isun emong nanggung wirang
sun anteni nong jlajabane law-ng