lirikcinta.com
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu Aku Dudu Rojo Lyrics – Didi Kempot

Loading...

aku pancen wong sing tuno aksoro
ora biso nulis, ora biso moco
nanging ati iki isih nduwe roso
roso tresno koyo tumprape menungso

aku pancen uwong cilik ra koyo rojo
biso mangan wae aku uwis trimo
nanging ati iki isih nduwe roso
jroning batin sak tenane pengen kondho

pupus godhong gedhang
ajang pincuk saiki wis ra kelingan
biting pringe garing
mbok apusi awakku yo nganti gering

klaras godhong gedhang
sing tak gagas saiki wis ra kelingan
tiwas ketiwasan
melu nandur tresno aku ra keduman

aku pancen wong sing tuno aksoro
ora biso nulis, ora biso moco
nanging ati iki isih nduwe roso
jroning batin sak tenane pengen kondho

pupus godhong gedhang
ajang pincuk saiki wis ra kelingan
biting pringe garing
mbok apusi awakku yo nganti gering

klaras godhong gedhang
sing tak gagas saiki wis ra kelingan
tiwas ketiwasan
melu nandur tresno aku ra keduman

aku pancen uwong cilik ra koyo rojo
biso mangan wae aku uwis trimo
nanging ati iki isih nduwe roso
roso tresno koyo tumprape menungso
roso tresno koyo tumprape menungso