lirikcinta.com
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu magelang nyimpen janji – didi kempot

Loading...

yo neng kene iki
yo neng kutho iki
neng kutho magelang
pager ijo sing nyekseni

kowe tak enteni
kowe tak kangeni
ojo lali aku
setyo nganti tekan pati

padhang jinglang rasane atiku iki
yen kowe sayang aku ngimbangi
angin wengi gunung tidar sing nyekseni
nganti tekan seprene nyatane setyo ing janji ouooo

yo neng kene iki, yo neng kutho iki
neng kutho magelang, pager ijo sing nyekseni
kowe tak enteni, kowe tak kangeni
ojo lali aku setyo nganti tekan pati

padhang jinglang rasane atiku iki
yen kowe sayang aku ngimbangi
angin wengi gunung tidar sing nyekseni
nganti tekan seprene nyatane setyo ing janji

padhang jinglang rasane atiku iki
yen kowe sayang aku ngimbangi
angin wengi gunung tidar sing nyekseni
nganti tekan seprene nyatane setyo ing janji

padhang jinglang rasane atiku iki
yen kowe sayang aku ngimbangi
angin wengi gunung tidar sing nyekseni
nganti tekan seprene magelang sing nyimpen janji ouooo