lirikcinta.com
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu ambarawa ninggal cerito – dutkustik

Loading...

biyen tau ono cerito tresno
antarane kowe lan aku
sing uwis ngucap janji berjuang tekan mati
tapi akhirnya pergi

aku ra ngerti ngopo saiki kowe bedo
mungkin wes ono sing liyo
tak coba tak lalekno, tak coba tak ikhlasno
senajan aku kuciwo

sekabehane uwis tak ngerti
ning opo kowe ra iso ngerumangsani
cukup s*m*ne wae, ra bakal tak baleni

saiki aku dewe sing berjuang ning kene
tak ikhlaske yen kowe ro liyane
kuto ambarawa saksi bisu cerito tresno
sing akhire amung dadi cerito loro

aku ra ngerti ngopo saiki kowe bedo
mungkin wes ono sing liyo
tak coba tak lalekno, tak coba tak ikhlasno
senajan aku kuciwo

sekabehane uwis tak ngerti
ning opo kowe ra iso ngerumangsani
cukup s*m*ne wae, ra bakal tak baleni

saiki aku dewe sing berjuang ning kene
tak ikhlaske yen kowe ro liyane
kuto ambarawa saksi bisu cerito tresno
sing akhire amung dadi cerito loro

saiki aku dewe sing berjuang ning kene
tak ikhlaske yen kowe ro liyane
kuto ambarawa saksi bisu cerito tresno
sing akhire amung dadi cerito loro
sing akhire amung dadi cerito loro