lirikcinta.com
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu pak nga pak (acoustic live session) – elvana gjata

Loading...

[teksti i “pak nga pak (acoustic live session)”]

[verse 1]
erdha, mendove se gënjeja
u ktheva, dhe pse ti nuk më prisje
vleja, por ti mohoje sa unë vleja
t’a dije, ti sot këtu do ishe

[chorus]
dhe pak nga pak ky shpirt po vdes
e dehur në mendime ty të pres
dhe dalëngadalë po tretem unë
t’më doje ti dhe pak më shumë

[verse 2]
ikin, kalojnë ditët e mija
vetëm njësoj si dje kam mbetur
vleja, por ti mohoje sa unë vleja
t’a dije, ti sot këtu do ishe

[chorus]
dhe pak nga pak ky shpirt po vdes
e dehur në mendime ty të pres
dhe dalëngadalë po tretem unë
t’më dojе ti dhe pak më shumë
oh no, ky shpirt po vdes
e dehur në mеndime ty të pres
dhe dalëngadalë po tretem unë
t’më doje ti dhe pak më shumë

lirik lagu lainnya :

YANG LAGI NGE-TRENDS...

Loading...