lirikcinta.com
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu nglilakne kowe – eny sagita

Loading...

lungo’o aku wis lilo
timbang koe ning kene mung gawe loro
wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku
aku pancen ra pantes kanggo awakmu

pancen mlarat bondo, pancen aku wong ra nduwe
nanging opo salah yen aku nresnani koe
yen pancen ra tresno ngopo ra kondo biyen biyene
opo seneng yen gawe loro atiku, mung gawe tatu

ucapmu dek wingi tak eling teko seprene
susah seneng jarene ora arep ninggalke
nanging nyatane koe wis gandeng karo liyane
tego atimu ninggalake aku

lungo’o aku wis lilo
timbang koe ning kene mung gawe loro
wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku
aku pancen ra pantes kanggo awakmu

ucapmu dek wingi tak eling teko seprene
susah seneng jarene ora arep ninggalke
nanging nyatane koe wis gandeng karo liyane
tego atimu ninggalake aku

lungo’o aku wis lilo
timbang koe ning kene mung gawe loro
wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku
aku pancen ra pantes kanggo awakmu

lungo’o aku wis lilo
timbang koe ning kene mung gawe loro
wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku
aku pancen ra pantes kanggo awakmu
aku pancen ra pantes kanggo awakmu