lirikcinta.com
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu tresno tekan mati (feat. ria rahma) – gmlt

Loading...

sejatine cidro ning atiku
mbok tinggalke pas lagi tresnane
koe njaluk sing gedhe tresnaku
ning kenopo aku mbok tinggalke

duh kangmas ngapurane
yen ngene pancen wis dalane
mugo koe iso lilo
aku pamit lungo ro wong liyo

ketuk kapan wae koe ra bakal ngerti
yen tresnaku setengah mati
ku berharap koe bakal bali
bakal tak buktike aku tetep ning kene

nyuwun pangapuro aku wis raiso
mbaleni crito tresno iki
wis lilakno aku, aku kudu lungo
pancen iki dadi dalane crito

tresno iki yo mung koe
ning ati raono liyane
ning kenopo koe tego
tresnaku mung mbok sio sio

duh kangmas ngapurane
yen ngene pancen wis dalane
mugo koe iso lilo
aku pamit lungo ro wong liyo

ketuk kapan wae koe ra bakal ngerti
yen tresnaku setengah mati
ku berharap koe bakal bali
bakal tak buktike aku tetep ning kene

nyuwun pangapuro aku wis raiso
mbaleni crito tresno iki
wis lilakno aku, aku kudu lungo
pancen iki dadi dalane crito

ketuk kapan wae koe ra bakal ngerti
yen tresnaku setengah mati
ku berharap koe bakal bali
bakal tak buktike aku tetep ning kene

nyuwun pangapuro aku wis raiso
mbaleni crito tresno iki
wis lilakno aku, aku kudu lungo
pancen iki dadi dalane crito