lirikcinta.com
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu ojo podho nelongso – koes plus

Loading...

jo podo nelongso
jamane jaman rekoso.
urip pancen angel
kudune ra usah ngomel

ati kudu tentrem
nyambut gawe karo seneng
ulat ojo peteng
nek dikongkon yo sing temen

lha opo tho konco
ati kerep loro
ra gelem rekoso
mbudi doyo

pancen kabeh podo
pengin urip mulyo
wiwitan rekoso
pancen nyoto