lirikcinta.com
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

kisinan - syahiba saufa lyrics

Loading...

tiwas tak gondeli tenanan
sayangku wes ora kurang kurang
jebul mung dadi pelampiasan

tiwas tak banggakne
tak pamer pamerke
jebule aku mung dadi badute

taun taunan aku wes ngancani sliramu
wes kadung kenal karo bapak ibu
wes kebacut nyaman ro sliramu

opo koe ra ngerti, opo ra ngrumangsani
yen wes kedaden koyo saiki
kudu piye, aku bingung ngadepi

tiwas tak gondeli tenanan
sayangku wes ora kurang kurang
jebul mung dadi pelampiasan

tiwas tak banggakne
tak pamer pamerke
jebule aku mung dadi badute

taun taunan aku wes ngancani sliramu
wes kadung kenal karo bapak ibu
wes kebacut nyaman ro sliramu

opo koe ra ngerti, opo ra ngrumangsani
yen wes kedaden koyo saiki
kudu piye, aku bingung ngadepi

tiwas tak gondeli tenanan
sayangku wes ora kurang kurang
jebul mung dadi pelampiasan

tiwas tak banggakne
tak pamer pamerke
jebule aku mung dadi badute

tiwas tak gondeli tenanan
sayangku wes ora kurang kurang
jebul mung dadi pelampiasan

tiwas tak banggakne
tak pamer pamerke
jebule aku mung dadi badute

jebule saingane konco dewe
ujung*ujunge mung dadi badute

lirik lagu lainnya :

YANG LAGI NGE-TRENDS...

Loading...